LifeHunters
Share with your friends:Groots begint Klein | ABN AMRO

Het 34e kampioenschap, de KNVB-beker én het bereiken van de halve finale van de Champions League… het eerste elftal van Ajax heeft een memorabel seizoen gehad dat niet snel vergeten zal worden.

Maar kan dit seizoen, met de verkoop van vertrouwde toptalenten, ooit nog overtroffen worden? Of moet er wéér 25 jaar op gewacht worden? Dat is de vraag die bij veel voetbalfans en Ajax-supporters leeft.

Inspelend op deze vraag heeft LifeHunters voor ABN-AMRO een social campagne ontwikkeld waarin we de voetbalfans gerust willen stellen. De toekomst van Ajax is gegarandeerd. Er wordt door nieuwe toptalenten keihard gewerkt om ook straks wéér nieuwe historie te schrijven! Groots begint Klein.

In de video spelen Ajax-talenten Timo Jansen (AjaxO15), Ilai Grootfaam (AjaxO9) en Lina Touzani (Ajax Talententeam) de hoofdrol. Onder begeleiding van jeugdtrainer Heini Otto halen ze alles uit de kast om de allerbeste te worden en de top te behalen.

De video wordt ingezet op alle owned kanalen van ABN-AMRO (YouTube, Facebook, Instagram en Twitter).

ABN-AMRO & Ajax
Sinds 2015 is ABN-AMRO partner van de Toekomst van Ajax, daar zijn ze sponsor van de jeugdopleiding, zaterdagamateurs en Ajax Vrouwen. Met dit sponsorship kan Ajax ervoor zorgen dat hun voetballers nog meer worden ondersteund in het ontwikkelen van hun talent op dagelijkse basis op sportpark De Toekomst.

Share with your friends:


CATEGORIES:
Branded Content

More you might like