LifeHunters
Share with your friends:Bram Tankink en het OranjePeloton | Nederlandse Loterij

Iedereen die een prestatie wil leveren heeft wel een groepje van trotse familie of vrienden om zich heen die aanmoedigen en stimuleren. Trotse supporters, die altijd achter je staan hoe groot of hoe klein de stap ook is om de droom werkelijkheid te laten worden. In deze videoserie gaat Bram Tankink binnen de wielersport op zoek naar bijzondere, inspirerende en emotionele verhalen. Tijdens prachtige wielerevents als de Tour de France, Ride for the Roses of het WK in Yorkshire zorgt hij ervoor dat de supporters échte superfans worden! Samen helpen zij Nederlanders, van topsporters tot recreanten om het ultieme doel te behalen.

Als aanvoerder van het Oranje Peloton brengt Bram Tankink Nederlanders letterlijk en figuurlijk in beweging en verrast de mensen die er echt voor durven te gaan.

Chantal Blaak is één van de Nederlandse dames die meestrijdt om de wereldtitel op het WK wielrennen in Yorkshire. Oud-wielerprof Bram Tankink geeft haar een perfecte voorbereiding op haar training, in de vroege ochtend verrast hij haar met een PowerOntbijt! Wil je weten hoe een wielerprof als Chantal Blaak ontbijt? En hoe ze haar kansen ziet voor het WK? Bekijk de hele video.

Voor meer Oranje verhalen, ga naar: Nederlandseloterij.nl/OranjePelotonMetBram

Share with your friends:


CATEGORIES:
Branded Content

More you might like